Nieuws


Zwangerschapsverlof

Vanaf 1 mei 2022 ben ik met zwangerschapsverlof. De praktijk in Tholen zal waargenomen worden door 2 ervaren collega’s Naomi Dek en Lore Pauwels. Gezien de samenwerking met de verloskundigen praktijk Sifra, zullen baby’s, zwangere vrouwen en vrouwen postpartum voorrang hebben en zo snel mogelijk ingepland worden.

De praktijk is telefonisch en via het contactformulier bereikbaar voor het maken of wijzigen van een afspraak. 


Naomi Dek

Mijn naam is Naomi Dek, geboren in Breda en daar, sinds mijn studie fysiotherapie, weer woonachtig.
Ik heb een tijdje als fysiotherapeut en oedeemtherapeut gewerkt in verschillende praktijken. Ik kwam er al snel achter dat ik me verder wilde verdiepen in het lichaam, de complexiteit daarvan en de verschillende herstelmechanismes. Om die verdieping te krijgen ben ik de opleiding osteopathie op Flanders International College of Osteopathy (FICO) in Antwerpen gaan volgen. Daar leerde ik Zoë kennen en het samen studeren is uitgegroeid tot een vriendschap. 
Na de studie op FICO ben ik me gaan specialiseren in het behandelen van baby’s, kinderen en zwangere vrouwen (op Panta Rhei) en ik volg regelmatig cursussen om mezelf te blijven ontwikkelen.
Naast mijn werk in de praktijk (in Oosterhout), ben ik verbonden aan de opleiding voor osteopathie, dit als docent en begeleider/mentor van studenten. Ik vind het belangrijk en mooi dat ik mijn kennis en vaardigheden mag delen met aankomende osteopaten.
Ik kijk er naar uit om een dag in de week in Tholen te komen werken zodat Zoë zich volledig kan richten op haar zwangerschap.

20220303 160445 | Osteopaat van Tholen


Lore Pauwels

Ik ben Lore Pauwels, geboren en getogen in Sint-Niklaas in België. Ik ben 40 jaar en mama van 2 dochters, 9 en 11 jaar oud.

Ik heb mijn eigen praktijk in De Klinge en de afgelopen 14 jaar ben ik ook werkzaam geweest in een groepspraktijk in Breda.
Osteopathie is mijn passie en ik sta nog steeds versteld hoe dynamisch het menselijk lichaam is. Het is heel fijn om hiermee te werken en mensen te helpen om van hun klachten vanaf te geraken.

Baby’tjes en kinderen hebben een speciaal plekje in mijn hart (ik volgde ook de specialisatie in zwangere vrouwen, baby’s en kinderen). Het is zo bijzonder om te zien en te voelen hoe zij reageren op mijn handen. Het is voor mij dan ook heel fijn om te komen waarnemen tijdens Zoë’s zwangerschapsverlof.

Lore 1 | Osteopaat van Tholen

Artikelen

Artikelen uit het vaktijdschrift of de krant. 

Vakblad | Osteopaat van Tholen
Osteopathie Zoë Braal in vakblad Nederlandse Vereniging Osteopathie
Vakblad 2 | Osteopaat van Tholen
Osteopathie Zoë Braal in vakblad Nederlandse Vereniging Osteopathie
ZWK artikel okt 2020 2 | Osteopaat van Tholen
Zoë Braal samen met collega's Osteopathie Verkouter Hoogerheide

Nieuws

Corona Update per 1 maart 2022 2021:
De praktijk is open.
Onder de volgende geldende regels (thuis blijven bij klachten/koorts, het meenemen van een eigen handdoek en inachtneming van de hygiëne maatregelen binnen de praktijk). 

Gerelateerde websites

error: Copyright Osteopathie Zoë Braal
Scroll naar top